Киев, FREUD HOUSE - Katerina Pyatakova, мастер-класс "Рисуем море как Айвазовский" (23 февр)

FREUD HOUSE - Katerina Pyatakova, мастер-класс "Рисуем море как Айвазовский"

Запрошуємо Вас на наші творчі заняття , які відкриють для вас і Ваших дітей знання про великих художників минулого і сьогодення, а також дадуть можливість самим доторкнутися до світу мистецтва і створити власний шедевр на полотні! Всього кілька годин - і Ваша дитина порадує Вас власноруч створеної картиною!

Кожна творча зустріч складається з теоретичної та практичної частини. Теоретична частина - це добірка відео- і фотоматеріалів, що розкривають основні знання про художника і його роботах. Матеріали теоретичної частини підібрані так  що інформація буде цікава і дітям і дорослим. Практична частина - написання картини на полотні по темі і в стилі цього художника за один прийом.

На першому занятті ми познайомимося з генієм морського пейзажу, чудовим художником- мариністом Іваном Костянтиновичем Айвазовським. Як море надихає художника, чому Чорне море називається «Чорним», як передати настрій через рух і колір води і як досягти прозорості води на полотні - все це і багато іншого ми дізнаємося під час нашої зустрічі . 

Вартість одного заняття - 150 грн ( всі необхідні матеріали, а також друковані фотографії для написання картин входять у вартість). Приєднуйтесь! 

FREUD HOUSE - Katerina Pyatakova, мастер-класс "Рисуем море как Айвазовский"

ArtSchoolUA



Комментариев нет:

Отправить комментарий